Sezóna 2017/2018

Je léto, čas odpočinku a přípravy na další sezónu, do které VK Tuchlovice přihlásí stejný počet týmů jako v té předchozí, tzn. dva mužské týmy, dva ženské týmy a dále také přípravku. Tématu přípravky se budeme věnovat v některých z další příspěvků.

Pojďme se ale podívat na některé změny a úskalí příští sezóny:

Muži A

Mužský tým A bude hrát v celkem desetičlenné skupině, do které nově patří také tým Kladno volejbal cz, který je sice nováčkem, ale rozhodně je automaticky pasovaný na velkého favorita.

My se budeme snažit udržet se v předních příčkách tabulky, ale protože nás po sezóně opustilo hned několik hráčů, čeká nás spíš obměna kádru a stabilizace, než pomýšlení na postavení v tabulce.

Kompletní rozpis zápasů je k dispozici zde.

Muži B

B tým čekají v této sezóně také změny, protože byli sice opět zařazeni do skupiny B, ale nově je tato skupina jen šestičlenná a nováčky ve skupině jsou například TJ Sokol Přerov nad Labem, TJ Sokol Brandýs na Labem a VSC Čelákovice.

Naopak z ní vypadl jejich dlouholetý soupeř Beroun a oba dva rakovnické týmy.

Uvidíme, jak si kluci povedou letos, první zápas je čeká 2.9. v Mělníku. Kompletní rozpis zápasů je k dispozici zde.

Ženy A

Ženský tým pod vedením trenéra Václava Červeného bude letos figurovat ve skupině B stejně jako v loňském roce a utká se s týmy jako jsou KV Dobříš, TJ Sokol Roztoky u Prahy B, VK Rakovník, TJ Sokol Komárov A a TJ Neratovice. Celkem má jejich tabulka 6 týmů.

Systém z loňské sezóny, kdy první 3 družstva postupují do skupiny o 1. – 6. místo a zbylé týmy do skupiny 7. – 12. nadále bohužel zůstává.

Kompletní rozpis zápasů je k dispozici zde.

Ženy B

Posledním přestaveným týmem jsou ženy B, které budou letos fungovat jako úplně oddělený tým a nebudou zde mít podporu z týmu A. Což je rozdíl oproti předchozí sezóně.

Ženy se utkají se svými klasickými soupeřkami, jako jsou TJ Sokol Nové Strašecí, TJ Lokomotiva Beroun atd. Kompletní rozpis zápasů je k dispozici zde.

Další informace o termínech zápasů, soutěžích stc.cvf.cz.

Sdílet příspěvek:


Kontaktujte nás